Condicions generals

El nostre objectiu a Associació Pessebre Vivent Amics de Corbera, societat registrada a Espanya, , amb el domicili social al Passeig de Josep Rodrigo i Puig, 2, 08757 Corbera de Llobregat (Barcelona), és que l’experiència que tinguis a l’hora de fer una compra sigui fàcil, àgil i justa. Aquestes condicions generals de compra s’han concebut per assegurar que el procés de compra a tickets.pessebrecorbera.cat et sigui satisfactori i comprensible. Aquestes condicions generals de compra incorporen, alhora, les condicions d’ús del nostre web, a les quals ens remetem. Totes aquestes condicions sempre estaran a la teva disposició a  tickets.pessebrecorbera.cat perquè les puguis consultar, arxivar o imprimir. D’altra banda, atenem consultes relacionades amb les condicions generals de compra i les condicions d’ús d’aquest web a través dels formularis que posem a la teva disposició i/o a través del correu electrònic info@pessebrecorbera.cat.

Tickets Pessebre Corbera és un servei de compra on-line, disponible les 24 hores del dia, on pots adquirir còmodament des d’un ordinador i a través d’internet entrades per als nostres espectacles.

A través del web tickets.pessebrecorbera.cat, posem a la teva disposició un servei de venda anticipada d’entrades, facilitant al públic i als usuaris el fet d’adquirir-ne, i en gestiona la distribució en nom i per compte del promotor.

A més, en aquest apartat trobaràs tota la informació necessària sobre els tràmits que has de seguir com a usuari per comprar una entrada per a un esdeveniment o un espectacle, els termes i les condicions, la política de devolucions, etc.

Per a totes les qüestions vinculades a la gestió de dades de caràcter personal de l’usuari, si us plau, visita la nostra política de privacitat.

El fet d’accedir al web atribueix la condició d’usuari, la qual cosa implica que s’accepten les disposicions que inclouen aquestes condicions generals de compra i aquestes condicions d’ús en la versió que hi hagi publicada el mateix moment en què l’usuari accedeixi al web.

L’usuari declara que té prou capacitat legal per actuar i contractar des del web d’acord amb les condicions que es desglossen més avall, que declara que entén i accepta.

L’usuari és el responsable de facilitar correctament les seves dades durant els processos de compra que s’estableixen al web de Tickets Pessebre Corbera, i ha de prestar molta atenció sobretot quan introdueixi les dades bancàries i de caràcter personal.

Pessebre Corbera, d’acord amb la seva política de privacitat, es compromet, respecte de les dades que s’inclouen en el fitxer, a respectar-ne la confidencialitat i a fer-les servir d’acord amb la finalitat del fitxer, i també a acomplir l’obligació de guardar-les i a prendre totes les mesures per evitar-ne l’alteració, la pèrdua, el tractament o l’accés no autoritzat d’acord amb el que estableix la legislació vigent sobre la protecció de dades de caràcter personal. L’enviament i la tramesa de dades que l’usuari faci a través del web de Pessebre Corbera o la informació que trameti aquest usuari, estan protegides per les tècniques de seguretat electrònica més modernes de la xarxa. Així mateix, les dades subministrades i emmagatzemades a les nostres bases de dades també estan protegides per sistemes de seguretat que n’impedeixen l’accés de tercers no autoritzats. Pessebre Corbera s’esforça tant com pot per poder tenir els sistemes més actualitzats per a l’eficàcia d’aquests elements de seguretat.

El servei de venda d’entrades és de caràcter onerós, i en tot moment l’usuari té al web la informació sobre el preu de cada entrada. El servei d’informació que s’ofereix a través del web és de caràcter gratuït.

01. Compra d’entrades

Perquè puguis comprar les entrades que vulguis de la manera més fàcil, t’oferim diverses opcions:
• Per Internet
• Per mòbil
• Als terminals de venda i recollida dels recintes

Venda d’entrades per internet
Si compres les entrades per internet no tan sols t’estalvies les cues, sinó que també pots consultar el teu historial de compra en qualsevol moment i, en alguns casos, fins i tot pots imprimir els tiquets còmodament des de casa.

Terminals de venda i recollida dels recintes
Els pots trobar a la zona d’accés del recinte que permeten aquest tipus de venda. Les entrades les pots recollir en el terminal mateix.
Nota: Assegura’t que aquest servei està disponible per a l’espectacle que estàs adquirint.

02. Formes de pagament

Compres fetes per internet:
Acceptem aquestes targetes de crèdit: Visa, Mastercard i American Express, sigui quina sigui l’entitat i la modalitat (crèdit/dèbit) de la targeta.
El sistema de venda d’entrades fa servir un servidor segur i l’última tecnologia en encriptació.

03. Com puc aconseguir les entrades?

Quan s’hagi finalitzat la compra i hagis rebut el correu de confirmació, t’arribarà les entrades per correu. Les pots imprimir o portar des del mòbil.

11. Prohibicions

11.1 A l’hora de comprar-nos entrades, es limita el nombre d’entrades que pots comprar a un nom concret per cada espectacle. Aquest nombre es de 700 entrades per esdeveniment, i un màxim de 30 entrades per persona i espectacle. Aquesta política està en vigor per prevenir pràctiques injustes a l’hora de comprar entrades.

11.2 No pots revendre o cedir les entrades quan estigui prohibit per llei.

12.1 És responsabilitat teva comprovar si s’ha cancel·lat un espectacle, o si se n’ha modificat la data i l’hora. En el supòsit de cancel·lació o canvi de data d’un espectacle, fem servir tots els mitjans que tinguem raonablement a l’abast per comunicar-te la cancel·lació així que rebem l’autorització del promotor. No et garantim que siguis informat d’aquesta cancel·lació abans de la data de l’espectacle. Els canvis que es facin després de la data d’inici de la venda de les entrades, com ara canvi de dates, cancel·lació de l’esdeveniment, etc., són competència exclusiva del promotor de l’esdeveniment.
Pessebre Corbera, davant de qualsevol canvi que es faci d’un esdeveniment, es compromet a:

a) Publicar-ho al web tan aviat com en tingui coneixement, amb la finalitat de mantenir degudament informats els usuaris.

b) Enviar un missatge a l’adreça de correu electrònic o un SMS al número de telèfon mòbil que l’usuari hagi indicat en el moment de fer la compra, en el qual li comunicarem els canvis.

c) En cas que el promotor decideixi retornar l’import de l’espectacle, Pessebre Corbera informarà l’usuari del procediment que el promotor ha adoptat per a aquesta finalitat.

12.2 Has de saber que les hores anunciades d’inici d’espectacle estan subjectes a canvi.

12.3 La responsabilitat sobre les condicions de visibilitat de l’indret on es faci l’esdeveniment o l’espectacle, la qualitat acústica, la comoditat del local, l’accessibilitat, etc, corresponen al promotor.

13. Devolucions

13.1 De vegades, els espectacles són objecte de cancel·lació, canvi de data o alteració substancial per part de l’equip o el promotor, per motius molt diversos. Posa’t en contacte amb nosaltres per rebre les indicacions adequades.
Després d’adquirir l’entrada, no es canvia ni se’n retorna l’import, excepte per causes previstes per la legislació vigent.
El fet de no poder assistir a un esdeveniment o un espectacle o el fet que es cometi un error a l’hora d’adquirir l’entrada o les entrades no són motius que en permetin la devolució. L’usuari no pot exercir el dret de desistiment ni de resolució, d’acord amb la normativa vigent en matèria de consum i d’ordenació del comerç minorista.

13.2 Cancel·lació: Si es cancel·la un espectacle (i no es canvia de data), se t’ofereix la devolució del preu de venda de l’entrada o les entrades que hagis adquirit.

13.3 Alteració substancial: Si s’altera substancialment un espectacle, pots optar per confirmar la teva comanda per a l’espectacle alterat o demanar una devolució (del preu de venda de l’entrada o les entrades, incloses les despeses de reserva per entrada, dins del termini que fixem). En el supòsit que no ens comuniquis la teva decisió, podem confirmar la comanda per a l’espectacle alterat i a partir d’aleshores no tens dret a exigir-ne la devolució. Una alteració substancial és un canvi que, segons el nostre criteri raonable i el del promotor, faci que l’espectacle difereixi substancialment de l’espectacle que, amb caràcter general, podrien esperar raonablement els compradors de les entrades.

13.4 Per demanar una devolució, envia una sol·licitud per escrit a Pessebre Corbera, a través del formulari de contacte. Has d’adjuntar les entrades no usades i seguir qualsevol altra indicació raonable que et fem arribar. A efectes comptables, hem de rebre les entrades no usades dins dels 7 dies següents a la data de l’espectacle cancel·lat.
Pots consultar tota la informació sobre els canvis i les cancel·lacions que hagin pogut patir els nostres esdeveniments a l’apartat “Canvis i cancel·lacions”.
En cas de cancel·lació, la devolució es pot fer dins del termini de quinze dies des de la data de la comunicació pública de la suspensió de l’espectacle. Quan hagi passat aquest termini, no s’admet cap devolució.

14. Responsabilitat

14.1 Els plans personals, inclosos els viatges, els allotjaments o les prestacions, en relació amb l’espectacle, que hagis contractat pel teu compte, van a compte i risc teu. En aquest sentit, no assumim cap responsabilitat, ni tampoc cap promotor, per qualsevol pèrdua sobre el dret de despesa o gaudi perdut.